PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Primorsko - goranska županija

Mjesto: ŠKOLJIĆ 15, RIJEKA
Naziv događanja: KAKO SE VOZITI AUTOBUSOM? (za djecu predškolske i školske dobi)
Prostor događanja: KD Autotrolej
Vrijeme događanja: od 10 do 11 sati od 26.-30.rujna 2016
Opis događanja: KD Autotrolej organizira za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi (od prvog do četvrtog razreda), edukativne radionice kojima je cilj da naši najmlađi sugrađani nauče kako se pravilno voziti javnim gradskim prijevozom, odnosno autobusom. Radionice obuhvaćaju sve korake od ulaska u autobus, komunikaciju sa vozačem, validiranje ili cvikanje kartice, kupovinu karte, držanje za rukohvate, smještanje na sjedalo, kao i korištenje "zvona" kako bi se pravovremeno najavio izlazak iz vozila. Sve navedeno djeca će imati priliku naučiti u nsamom autobusu koji će biti smješten u krugu KD Autotrolej, Školjić 15. Isto tako moći će razgovarati sa vozačem i saznati sve što ih zanima o vožnji autobusa. Radionice će držati Kristina Prijić, prof., Specijalist za odnose s javnošću.
Naziv organizatora: KD Autotrolej d.o.o Rijeka
Kontakt osoba organizatora: Tanja Lakić, Voditelj grupe kadrovskih poslova
Email adresa kontakt osobe: tanja.lakic@poslovni-sustavi.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 091/4352530
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.