PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Primorsko - goranska županija

Mjesto: Narodno učilište,Rijeka
Naziv događanja: Sport pomaže vitalnosti - Zdrava hrana i dijeta
Prostor događanja: Učionica u sklopu Narodnog učilišta,Rijeka
Vrijeme događanja: utorak, 27. 09. 2016. 18:00
Opis događanja: U sklopu ovogodišnjeg tjedna cjeloživotnog učenja moći ćete prisustvovati predavanju na temu prednosti bavljenja sportom,pravilnoj ishrani i dijeti,te očuvanju zdravlja i ljepote kroz tjelesnu aktivnost.

Nakon 20 minutnog predavanja održat će se jedan od najčešće korištenih sistema treninga u novije vrijeme a to je funkcionalni trening prilagođen muškoj i ženskoj populaciji.
Ovakav tip vježbanja omogućava kako sportašima tako i rekreativcima da u jednom treningu razvijaju snagu, eksplozivnost, brzinu, izdržljivost i kondiciju.

Ako krećete s ovim intenzivnim i zahtjevnim treningom, važno je da se konzultirate sa stručnjacima, a vježbe izvodite uz pomoć licenciranih i iskusnih trenera.

Ovo vam je prilika da potpuno besplatno isprobate ovaj tip treninga uz nadzor licencirane instruktorice Martine Srok koja se ovim poslom bavi dugi niz godina te vam može dati savjet kako se odlučiti i odabrati pravi program vježbanja za vas.
Naziv organizatora: Martina Srok, licencirana instruktorica fitness programa
Kontakt osoba organizatora: 091/ 561 34 74
Email adresa kontakt osobe: riba051@gmail.com
Telefonski broj kontakt osobe: 091/ 561 34 74
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.