PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Primorsko - goranska županija

Mjesto: Rijeka
Naziv događanja: Riječ je više od komunikacije, a komunikacija više od riječi - interaktivno predavanje
Prostor događanja: Ustanova ASK RI
Vrijeme događanja: 26. 09. 2016. 19.00 - 20.00
Opis događanja: Komunikacija je društveni čin kojim se obraćamo jedni drugima gradeći odnose, stoga bi nam, kao društvenim bićima, cilj mogao biti uspješno komunicirati. Taj proces ne uključuje samo vještinu slanja jasne poruke, štoviše, da bismo uspješno komunicirali moramo upravljati vlastitim emocijama i stavovima, aktivno slušati i razumijevati stanja, emocije i stavove drugih, ovladati vještinom neverbalne komunikacije i vještinom govorenja.

Dakle, na prvom mjestu nije govorenje, već su prijestolje zauzele EMOCIJE. Ta je činjenica na tragu razumijevanja važnosti izreke ˝Pero je moćnije od mača.˝ Riječi su više od primarnog sredstva komuniciranja jer oblikuju naša vjerovanja i osjećaje pa na kraju i ponašanje, a komunikacija je više od same riječi.

Ova tema će se obraditi u obliku interaktivnog predavanja. Broj sudionika je ograničen na 20, a prijave se zaprimaju na mail: ask.tanjastanic@gmail.com.
Naziv organizatora: Ustanova ASK RI
Kontakt osoba organizatora: Tanja Stanić
Email adresa kontakt osobe: ask.tanjastanic@gmail.com
Telefonski broj kontakt osobe: 091 3333113
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.