PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Požeško - slavonska županija

Mjesto: Požega
Naziv događanja: Radionica: Međusobna blokada releja i sklopnika
Prostor događanja: Tehnička škola u Požegi, učionica broj 11, Ratarnička 1, Požega
Vrijeme događanja: 26.9.2016. - 30.9.2016.
Opis događanja: Učenici i profesori Tehničke škole u Požegi će biti uključeni u tjedan cjeloživotnog učenja, kroz aktivnost uređenja panoa u hodniku škole, kojim se promoviraju vježbe iz predmeta Automatizacija u elektroenergetskim postrojenjima, kao i kroz izvođenje istih u redovnoj nastavi.
Vježba će se izvoditi u specijaliziranom praktikumu za automatiku i pneumatiku u učionici br. 11 u Tehničkoj školi u Požegi.
Vježbe će izvoditi prof. Marijan Živković sa učenicima 4 razreda – zanimanje Tehničar za elektroenergetiku.
Aktivnost koja će se izvoditi na vježbi: Međusobna blokada releja i sklopnika
Ciljevi koji se postižu izvođenjem vježbe: Upoznavanje sa primjerima međusobne blokade dva releja, stjecanje vještina analiziranja električnih shema, spajanja elemenata prema zadanim shemama, te analiza rada i međusobni utjecaj spojenih releja.
Ishodi učenja: Učenici prepoznaju električne elemente u praksi, te znaju spojiti elemente prema zadanim shemama i analiziraju rad komponenti i cijelog sklopa. Stečena znanja na vježbama će učenici moći primjenjivati na radnom mjestu iz područja automatizacije i upravljanja relejima i sklopnicima.
Naziv organizatora: Tehnička škola u Požegi
Kontakt osoba organizatora: Marijan Živković
Email adresa kontakt osobe: mzivko60@gmail.com
Telefonski broj kontakt osobe: 034 271 379
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.