PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Požeško - slavonska županija

Mjesto: Pleternica
Naziv događanja: Dani otvorenih vrata
Prostor događanja: PLINK - Pleternički inkubator, Ante Starčevića 35, Pleternica
Vrijeme događanja: 29.09.2016., od 10 do 12 sati
Opis događanja: Dani otvorenih vrata Pleterničkog inkubatora prilika su za upoznati rad Poduzetničkog centra Pleternica i način rada u Pleterničkom inkubatoru.

Kroz šetnju prostorom inkubatora moći ćete upoznati stanare, njihove proizvode i prednosti smještaja tvrtke u inkubatoru. Zašto su odabrali inkubator kao mjesto poslovanja te da li je priča o bržem i lakšem razvoju tvrtke u inkubatoru zaista istinita? Tko se krije iza uredskih vrata? Kako Vi možete postati stanar?

U drugom dijelu boravit ćemo u konferencijskoj dvorani, gdje ćemo nešto naučiti o pripremi projekata, pretvaranju ideje u realizaciju, prokomentirati da li je naša i Vaša ideja smislena, izvediva i realno ostvariva. A vaše ideje, korisne za lokalnu zajednicu i njen razvoj, s posebnom ćemo pažnjom evidentirati te uvrstiti u plan razrade novih projekata.


Na samom kraju potaći ćemo Vas na kreativnost nagradnim natječajem pod nazivom "Izbor najbolje poduzetničke ideje!" gdje ćemo prikupiti Vaše poduzetničke ideje te nagraditi onu sa najvećom mogućnosti za uspjeh (prema mišljenju Plink žiri-ja).

Veselimo se širenju znanja, učenju novoga i razradi projektnih ideja zajedno sa Vama!

Očekuje Vas Plink tim!
Naziv organizatora: Poduzetnički centar Pleternica d.o.o.
Kontakt osoba organizatora: Marija Šarić
Email adresa kontakt osobe: marija.saric@pleternica.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 099-397-4732
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.