PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Međimurska županija

Mjesto: 18. listopada
Naziv događanja: Predavanje: Dopunske djelatnosti na poljoprivrednim gospodarstvima i sufinanciranje iz mjera ruralnog razvoja
Prostor događanja: konferencijska dvorana MESAP-a u Nedelišću
Vrijeme događanja: 18 sati, 18. listopada 2016
Opis događanja: Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi, Udruga Zora i Savjetodavna služba, u utorak, 18. listopada 2016. organiziraju predavanje „Dopunske djelatnosti na PG-u i sufinanciranje iz mjera ruralnog razvoja".
Predavanje se organizira s ciljem poticanja novih radnih mjesta na poljoprivrednim
gospodarstvima, a stručnjakinje iz Savjetodavne službe iz Čakovca će svim zainteresiranima prezentirati dopunske djelatnosti (vrste dopunskih djelatnosti na PG-u, opći uvjeti obavljanja dopunske djelatnosti, potrebna dokumentacija za upis u Upisnik dopunskih djelatnosti,…) te mjere ruralnog razvoja kroz koje je moguće financirati takve djelatnosti (najava  aktualnih mjera RR, uvjeti prihvatljivosti  projekta i prijave korisnika na natječaj, potrebna dokumentacija kod prijave projekta, planirani rokovi objave natječaja,…). Aktivnost se provodi i u skloopu projekta "Moje mjesto u zajednici" na kojem su udruga Zora i LAG suradnici.
Naziv organizatora: Udruga Zora, LAG Međimurski doli i bregi, Savjetodavna služba
Kontakt osoba organizatora: Marina Kolar - udruga Zora
Email adresa kontakt osobe: marina@udrugazora.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 040/395-344
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.