PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage PreloadedImage

Događanja

 

Krapinsko - zagorska županija

Mjesto: Krapina, HZZ
Naziv događanja: Tribina: Obrazovanjem do posla – iskustva u provedbi obrazovanja odraslih za deficitarna zanimanja
Prostor događanja: Prostor Srednje škole Krapina, Dvorana za priredbe, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 8
Vrijeme događanja: 30. 9. 2016 11.00
Opis događanja: Zainteresirani građani moći će se upoznati s iskustvima u provedbi obrazovanja odraslih za zanimanja tražena na tržištu rada, izazovima koje su trebali svladati kandidati polaznici obrazovanja odraslih, savjetnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje koji inicira, organizira, financira i prati obrazovanje te učilišta koja izvode programe osposobljavanja, usavršavanja ili prekvalifikacije kao što su npr. CNC operater, šivač, vozač motornog vozila. Kroz prezentacije, snimke, osobna iskustva polaznika, predavača i savjetnika za zapošljavanje nastojat ćemo Vam približiti mogućnosti koje se otvaraju kroz ulaganje u obrazovanje, kao i osobne dobiti koje se reflektiraju na profesionalnu karijeru i zapošljavanje.
Naziv organizatora: Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina
Kontakt osoba organizatora: Melita Horvat Peh
Email adresa kontakt osobe: melita.horvat-peh@hzz.hr
Telefonski broj kontakt osobe: 049/382 252
Sviđaju li vam se nove web stranice?
Izrada ove stranice omogućena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj stranice ne odražava nužno stajalište Europske unije.